Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Goede doelen

Afgelopen vrijdag 16 maart werd het event; ‘Round Table Café’ georganiseerd door de Ronde tafel Westland waarbij wij als trotse partner de catering mochten verzorgen. 

»

Samen sterker op weg

Twee logistiek dienstverleners - H.Z. Logistics en Mooy Logistics - zijn onlangs gaan samenwerken. Daarom werd het de hoogste tijd dat alle medewerkers van beide bedrijven elkaar eens wat beter leerden kennen. En wat is een mooier moment, om het nieuwe jaar in te luiden? Hier wisten wij wel raad mee!

»

Belissima Delicatessa

Deliflor is de grootste chrysantenveredelaar wereldwijd, met het hoofdkantoor gevestigd in de Maasdijk. Ieder jaar organiseert Deliflor het event: bloeiproeven voor hun klanten.
De afgelopen jaren verzorgen wij dit driedaagse event. Dit jaar koos Deliflor voor een Italiaanse thema: Belissima!

»

Van Foodtruck Festival tot Las Vegas Club Night

Sander Koers, eigenaar van Generations Light & Sound en een trouwe zakenrelatie van ons, koos ons uit om de organisatie voor zijn bruiloft met Maud tot in de puntjes te verzorgen. Wat een feest was dat.

»

La Dolce Vita!

Zakelijke en privé redenen voor een feest combineren? Geen probleem!
Benieuwd geworden hoe by Kirby dit realiseerde? Lees hier meer en bekijk de foto's!

»

Feest in de kast tussen de radijs!

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Daily Fresh Radish verzorgden wij een gaaf feest in de kas tussen het gewas. Wat een unieke locatie! Benieuwd geworden? Klik hier voor de foto’s en het filmpje!

»

De Vrienden van Rainbow International

Wauw, wat een geweldig feest was dit! Het concept ‘De Vrienden van Rainbow International’ is speciaal bedacht ter ere van het 20-jarig bestaan van Rainbow International. Bekijk hier het spectaculaire feest!

»

Meerman Groep 60 jaar en een nieuw bedrijfspand, dus feest!

Voor Meerman Groep uit Vlaardingen verzorgden wij een geweldig bedrijfsfeest en een geslaagde open dag! Er werd onder andere voor feestelijk entertainment en een heerlijke culinaire invulling gezorgd. Op de open dag was er ook aan de kleine graafmachinisten in spé gedacht: zij konden zich uitleven bij het uitgebreide kinderentertainment. Bekijk hier het fantastische event!

»

50 + 40 + 10 jaar = samen 100 jaar!

Een gezin met de gezamenlijke unieke leeftijd van 100 jaar! Dat moest gevierd worden. Daarom werd by Kirby ingeschakeld om bij de familie thuis een mooi feest te verzorgen. 

»

Avondje voetbal op de bank

‘Lekker eten, goed gezelschap en praten over voetbal zijn dé ingrediënten voor een fantastische avond’. Dat stond in de uitnodiging voor een avondje voetbal op de bank van de Rabobank en wij zijn het daar helemaal mee eens!

»

Pagina nummers